AUGER TORQUE UITRUSTINGSSTUKKEN

Auger Torque is wereldwijd marktleider op het gebied van grondboren en toebehoren. Daarnaast bieden zij nog een reeks andere uitrustingsstukken aan, waaronder sleuvenfreezers, heggenscharen, cementmixers en palletvorken.
Auger Torque zet sterk in op innovatie, de meest vooruitstrevende technologieën worden toegepast bij ontwikkeling van bovengenoemde uitrustingsstukken.

Auger Torque werkt daarnaast volgens een sterke visie. Eerst wordt er geluisterd naar de problemen die klanten ervaren. Er wordt gekeken waar de aandachtspunten liggen, waarna ze aan de slag gaan met het ontwikkelingsproces.
Door deze klantgerichte aanpak is het gelukt om praktische ideeën te vertalen naar concrete toepassingen. Dit geeft de uitrustingsstukken van Auger Torque hun toegevoegde waarde: ze maken het werken makkelijker én verhogen het rendement.

EXCLUSIEF IMPORTEUR NEDERLAND EN BELGIË

Verhoeven verkoopt de uitrustingsstukken van Auger Torque al meer dan 15 jaar onder de eigen merknaam VemaTec. Sinds 1 juni 2017 zijn we benoemd tot exclusief importeur in Nederland en België.

In de nieuwe rol als exclusief importeur worden de uitrustingsstukken verkocht onder de originele merknaam: Auger Torque, in de welbekende blauw-gele kleurstelling.
Verhoeven onderhoudt door jarenlange samenwerking een nauwe relatie met Auger Torque, dit betekent dat er ook specifiek maatwerk ontwikkeld kan worden.

Meer informatie over Auger Torque? Neem eens een kijkje op de website: www.augertorque.com

Grondboren / Tarières
Sleuvenfrees / Fraise à tranchées