BENELUX IMPORTEUR BERCO RIJWERK

Voor de Benelux is Verhoeven al 30 jaar de exclusief importeur van Berco rijwerk. Berco heeft een decennialange staat van dienst en is bekend als dé nummer 1 op rijwerk gebied. In 80 jaar heeft Berco zich ontwikkeld tot toonaangevende producent van reparatie- en revisieonderdelen van rijwerken, met een specialisatie in grondverzetmachines (graafmachines, bulldozers, etc). Berco kent het meest uitgebreide wereldwijde leveringsprogramma van rijwerken.

NIEUW:
Vraag een offerte aan voor Berco rijwerk onderdelen op onze webshop!
NL: www.verhoevenrijwerk.nl 
BE: www.verhoevenrijwerk.be

BERCO: HOGE KWALITEIT, LAGE KOSTEN

De kwaliteit van de producten voor rijwerken van Berco wordt gewaarborgd door de constante ontwikkeling van materialen en technieken, uitgebreide kwaliteitsanalyses en –controles en een volledig gemechaniseerd productieproces. Berco levert, met haar productie in Italië, echte Europese kwaliteit. Kenmerkend voor het rijwerk van Berco zijn de hoge kwaliteit en de lage kosten per draaiuur.

OEM leverancier
Berco levert het rijwerk voor toonaangevende machinefabrikanten, zoals Komatsu, Hitachi, Case New Holland en vele andere topmerken. Bovendien is Berco gespecialiseerd in vervangingsonderdelen voor vrijwel elk merk en type grondverzetmachine. Of het nu gaat om het rijwerk voor graafmachines, (mini)gravers, bulldozers of speciale machines, Berco biedt steeds de juiste oplossing in rijwerk.