Banner vervolg Verhoeven serviceparts

KEURING BMWT

Verhoeven is een door branche organisatie BMWT gecertificeerd Keurbedrijf. Dit betekent dat de Verhoeven keurmeester uw materieel keurt volgens alle eisen m.b.t. techniek en veiligheid. Van deze keuring wordt een veiligheidsrapport gemaakt en op de machine zelf wordt een keuringssticker geplakt, waarop staat wanneer de volgende keuring moet plaatsvinden. Vaak wordt de BMWT keuring gecombineerd met het reguliere onderhoud.

De kwaliteit van de Verhoeven BMWT keuringen is gegarandeerd aangezien TÜV Nederland periodiek controleert of gecertificeerde bedrijven nog voldoen aan de hoge kwaliteitsstandaard van BMWT-Keur.

Naast deze periodieke audits van de keurbedrijven, controleert de TÜV ook steekproefsgewijs de uitgevoerde keuringen.

Heeft u interesse of vragen dan kunt u contact met ons opnemen.

ONDERHOUD RIJWERK VOOR LANGERE LEVENSDUUR

Regelmatige inspecties en tijdige reparatie of revisie voorkomt onnodige stilstand en kosten aan uw rijwerk. Laat uw rijwerk daarom tijdig controleren. Verhoeven heeft een omvangrijk databestand van rijwerkslijtagemetingen. Deze data vormen de basis voor een passend rijwerkadvies.

Gratis rijwerkinspectie
Verhoeven biedt een gratis en vrijblijvende inspectie van uw rijwerk aan. Deze kostenloze rijwerkinspectie, die op locatie wordt uitgevoerd, analyseert onder meer de slijtage van het rijwerk. Bij gebreken aan uw rijwerk brengen onze experts indien gewenst een vrijblijvend reparatieadvies uit.

Rijwerkinspectie van gehele machinepark
Uiteraard bieden wij ook inspecties van het rijwerk van uw gehele machinepark. Onze specialisten brengen dan van uw gehele machinepark nauwkeurig de staat van dienst van uw rijwerk in kaart.

Direct rijwerkinspectie aanvragen 
Wilt u uw rijwerk aanmelden voor inspectie of heeft u vragen, mail naar rijwerk@verhoevenbv.com of neem telefonisch contact op via telefoonnummer 0495-59 66 66.

6U3A7329     6U3A7356