BENELUX IMPORTEUR EVERPADS

Voor het toonaangevende merk Everpads is Verhoeven importeur voor de gehele Benelux. Everpads levert trackpads en bufferrubbers die bekend staan om hun lange levensduur, uitstekende kwaliteit, goede grip, slijtvastheid, buigzaamheid, temperatuurbestendigheid en eenvoudige montage en vervanging.

Everpads: trackpads en bufferrubbers

Everpads levert speciale trackpads voor kettingen van hydraulische graafmachines, asfalt freesmachines, asfalteermachines en rijwerk voor andere specifieke toepassingen. Everpads levert trackpads en bufferrubbers voor vrijwel elk merk en type machine en in vrijwel alle maatvoeringen. De trackpads van Everpads voor hydraulische graafmachines hebben een hoge kwaliteit, lange levensduur en zijn eenvoudig te monteren en te vervangen. Voor trilwalsen ontwikkelde Everpads een speciale lijn bufferrubbers.

Rijwerk oplossingen op maat
Met Everpads levert Verhoeven rijwerk oplossingen van hoge kwaliteit. De producten van Everpads staan garant voor een lange levensduur, goede grip, hoge slijtvastheid en buigzaamheid en extreme temperatuurbestendigheid. Bovendien kunt u rekenen op rijwerk producten op maat en uitstekende services.