Banner vervolg Verhoeven Schaeffer

SCHÄFFER WIELLADERS EN TELESCOPISCHE WIELLADERS

Schäffer is producent van wielladers en telescopische wielladers voor de sectoren agricultuur en constructie. Voor deze sectoren zijn er twee series machines op de markt gebracht. Één specifiek voor de sector agricultuur, de andere gericht op bouw en industrie.
De Schäffer machines van deze laatstgenoemde serie zijn ontwikkeld met het oog op de werkzaamheden die worden verricht in de bouw, landschapsinrichting, groenvoorziening, gemeentelijke diensten en de industrie.

Ondanks de compacte afmetingen van de constructie machines, zijn deze in staat om enorme ladingen te transporteren, door het stabiele Schäffer design.

EXCLUSIEF SCHÄFFER IMPORTEUR VOOR NEDERLAND

Sinds 1 juni 2017 is Verhoeven Nederlands’ exclusief importeur van de bouw en industrie machines van Schäffer. Dit houdt in dat we Schäffer wielladers en telescopische wielladers leveren in Nederland, toegepast op alle sectoren, met uitzondering van de agricultuur.

Net zoals Verhoeven, heeft Schäffer al meer dan 60 jaar ervaring met machines in deze branches. We delen de missie om bouwmachines veiliger, comfortabeler en efficiënter te laten werken voor de eindgebruiker. In nauwe samenwerking met elkaar én de eindgebruiker zijn we in staat om kwalitatief hoogwaardige machines te leveren. Ook voor deze machines kan Verhoeven toegevoegde waarde leveren, door klantspecifieke opbouwopties in eigen werkplaats te realiseren.

Meer informatie over Schäffer? Bekijk de website hier.