Functie: Technisch Commercieel Administratief bediende

Plaats: Ninove

Functieomschrijving:

In deze rol heeft u een breed takenpakket en krijgt u te maken met een veelheid aan menstypes. U bent verantwoordelijk voor de verkoop van onderdelen voor Takeuchi machines. U verkoopt producten en diensten van Verhoeven en adviseert klanten op technisch gebied. U verdiept zich in de klant, denkt mee en bent in staat specifieke technische oplossingen voor te stellen, waarbij u gebruik maakt van het complete pakket aan dienstverlening en producten van Verhoeven. Klanten zijn met name (onder)aannemers, wederverkopers en loonbedrijven. U verzorgt het klantenmanagement en bent verantwoordelijk voor het uitbrengen van verantwoorde offertes met product-, prijs- en levertijdeninformatie en de opvolging van deze offertes. U bent degene die met de verschillende klanten in contact staat om ze zo van de juiste informatie te voorzien met als uiteindelijk doel zoveel mogelijk tevreden klanten te creëren en de deal te closen. U ondersteunt de vertegenwoordigers en bent gastheer voor klanten, die op bezoek komen voor de presentatie van nieuwe producten en diensten. Naast de verkoop zal ook werkvoorbereiding onderdeel zijn van uw takenpakket. In dat kader overlegt u met leveranciers, bereid u de inkoop voor, maakt u werkoffertes en overlegt u met de werkplaats om de afleveringstijden te bepalen. Met uw uitstekende communicatieve, commerciële en technische vaardigheden weet u een maximale omzet, winst en klanttevredenheid te realiseren binnen België.

Functie Eisen:

U hebt een relevante, afgeronde opleiding op minimaal ASO/TSO-niveau in een technische richting. U hebt ruime commerciële werkervaring opgedaan binnen een, bij voorkeur, technische omgeving en u kunt uzelf prima uitdrukken in de Nederlandse, Franse en Engelse taal. U bent bereid een interne opleiding op onze Nederlandse vestiging te volgen.

U bent een relatiebeheerder met een hoge gunfactor die het leuk vindt om omzet te genereren en targets te halen. U bent klantgericht, dienstverlenend en kwaliteitsgericht ingesteld, maar verliest daarbij het commerciële bedrijfsbelang niet uit het oog. Ook bent u gedreven en accuraat en staat u in, voor de kwaliteit die u levert. Wanneer er tijdens een project technische, organisatorische of commerciële knelpunten ontstaan, lost u deze adequaat op. U kunt goed schakelen en anticiperen met een proactieve en oplossingsgerichte grondhouding. U bent praktisch, gestructureerd en houdt u hoofd koel in hectische omstandigheden. Tenslotte bent u zowel in woord als op schrift communicatief sterk en u hebt de stijlflexibiliteit om intern en extern met verschillende menstypes, van monteur tot directeur, effectief te communiceren. U staat stevig in uw schoenen, bent stressbestendig en hebt een gezonde dosis humor. Bovenal bent u een prettige, integere collega voor de organisatie.

Wat heeft Verhoeven te bieden Verhoeven biedt een uitdagende zelfstandige baan in een informele, gezonde en groeiende organisatie. Verhoeven hanteert een prima beloningssysteem.

Extra

Mocht u interesse hebben in deze functie en voldoen aan de gestelde eisen, reageer dan zo spoedig mogelijk via de ‘solliciteerknop’ of stuur een email naar hrm@verhoevenbv.com. Voor vragen kunt u contact opnemen met Peter van der Auwera op 32 (0) 54-338111.

Wilt u solliciteren?

U kunt op deze vacature online solliciteren door hier te klikken.