Zakelijke huur, lease of aankoop grondverzetmachine(s)

Geïnteresseerd in huur, lease of aankoop van een of meerdere grondverzetmachine(s)? Verhoeven biedt diverse mogelijkheden in huur, lease of financiering van grondverzetmachines.

Zakelijke huur van grondverzetmachines
Het aanbod in grondverzetmachines voor de zakelijke verhuur is zeer uitgebreid. Verhoeven biedt onder meer een complete range graafmachines en wielladers van de merken Takeuchi en Schäffer. Het verhuuraanbod van Verhoeven stelt u in staat om overal en altijd te beschikken over kwalitatief, hoogstaand materieel tegen uitstekende huurcondities.

Let op: wij verhuren onze machines en uitrustingsstukken enkel aan bedrijven/organisaties met een kvk inschrijving, particulier huren is bij Vereco helaas niet mogelijk.

Lease van grondverzetmachines
Er zijn diverse mogelijkheden wanneer u overweegt een grondverzetmachine te leasen. De voordelen van lease zijn onder meer: geen investeringen nodig uit uw bedrijfskas, behoud van uw kredietfaciliteit bij uw bank, meer controle en transparantie, one stop shopping, off balance (bij operationele lease) en fiscale voordelen. Afhankelijk van uw specifieke behoeften, kunt u kiezen voor operationele of financiële lease. Bij operationele lease kunt u na de contractduur de machine aankopen, omruilen voor een nieuwe machine of het contact verlengen. Wanneer u ervoor kiest uw grondverzetmachine(s) te leasen, dan kunt u het leasecontract optioneel uitbreiden met een onderhouds-, reparatie- en verzekeringspakket.

Financiering van grondverzetmachines
In samenwerking met De Lage Landen (Rabobank) biedt Verhoeven u diverse mogelijkheden voor het financieren van uw grondverzetmachine. De financieringsmogelijkheden van De Lage Landen zijn altijd maatwerk, waarbij snelheid en flexibiliteit gegarandeerd zijn.

Meer informatie over huur, lease of financiering?
Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van huur, lease of financiering van uw grondverzetmachines.

 

Bezoek de site van VERECO