3 nieuwe Takeuchi types op beurzen

Begin september lanceerde Verhoeven grondverzetmachines tijdens de Matexpo dagen en de Groentechniek Holland beurs officieel in de Benelux drie nieuwe Takeuchi types. Tijdens deze evenementen was het voor Takeuchi liefhebbers mogelijk om uitgebreid kennis te maken met de drie nieuwe types. De TB210R, 1 ton, compact in zijn uitvoering en comfortabel in gebruik (servo bediening). De TB230, 3 ton, combineert duurzaamheid en souplesse in één machine. En de TB240, 4 ton, met onder meer een stille motor en meer vermogen.

Naast de Takeuchi primeurs en de presentatie van het bestaande Takeuchi assortiment, introduceerde ook het merk Vematec superior equipment haar nieuwe huisstijl en website voor het eerst. Als exclusieve partner in rijwerken was ook Berco niet weg te denken op de stand. Daarnaast was ook Vematrack van de partij met rubbertracks en rijwerken.

Verhoeven kijkt terug op twee zeer succesvolle beurzen met interessante klantontmoetingen en goede kennismakingen met nieuwe gebruikers. Verhoeven wil alle gasten hartelijk bedanken voor de interesse in onze producten en uw bezoek aan onze stand tijdens de beursdagen.

Houd de website in de gaten voor de geplande activiteiten van Verhoeven in 2015.

Meer informatie over de nieuwe machines vindt u hier.