ADJ Milieutechniek kiest (weer) voor Takeuchi

In Werkendam is onlangs een nieuwe Takeuchi TB290 afgeleverd bij ADJ Milieutechniek. Direct na aflevering kon de machine aan de slag op een project waar ADJ Milieutechniek in uitblinkt. Op het distributiecentrum van Jumbo in Woerden was een vrachtwagen uitgebrand en ADJ Milieutechniek heeft de sanering voor hun rekening genomen.

ADJ Milieutechniek

Sinds 1982 is ADJ Milieutechniek een gespecialiseerd milieu dienstverlenend reinigingsbedrijf met een sterke focus op advisering, ondersteuning, coördinatie en opruiming van milieu-incidenten. ADJ Milieutechniek lost dag en nacht de afval– en milieuproblemen op voor iedere bedrijfstak. ADJ Milieutechniek is innovatief en beschikt over meer dan 60 zelf ontworpen gespecialiseerde reinigingsvoertuigen, zoals wegdekreinigers (heetwater), rioolcombi- en ADR/VLG vacuümwagens, life support ademlucht- en interventie-units, heetwater hogedruk-units, kraan-containervoertuigen en overig graaf- en grondverzetequipment. Hun doel is met het ruime aanbod aan equipment snel te kunnen schakelen op landelijk niveau en aanrijdtijden zo beperkt mogelijk te houden.

Voor Christian de Jong, manager operations bij ADJ Milieutechniek, was de keuze voor een Takeuchi snel gemaakt; “Vorig jaar hebben wij een TB235 aangeschaft bij vertegenwoordiger Gerald Verweij en deze machine bevalt enorm goed. Omdat wij steeds vaker een zwaardere machine inhuurden hebben wij gekeken naar mogelijkheden tot het aanschaffen van een eigen machine. Bij aanschaf van deze grotere machine was het dan ook bijna vanzelfsprekend dat ook Takeuchi hiervoor benaderd werd. Voor onze werkzaamheden worden er van ons maar zeker ook van ons materieel absolute accuratesse en betrouwbaarheid verwacht, met name bij milieucalamiteiten. Gerald Verweij begreep dit en adviseerde dan ook weer tot in het kleinste detail!”

Verhoeven Grondverzetmachines B.V ….. oog voor detail!

Bij Verhoeven Grondverzetmachines B.V. is de Takeuchi TB290 o.a. voorzien van extra LED verlichting, hijslatten op de lepelsteel, opstaprooster, extra contragewicht, regenkap, gereedschapkist voorop cabine, FFM10 FreshFilter overdruksysteem en door VemaTEC geleverde hydraulische snelwissel, bakkenset, palletframe en sorteergrijper.
Standaard is de Takeuchi TB290 al voorzien van climate control, fuel economy mode, sloop-sorteerfunctie, drukloze retour, brandstofvulpomp, slangbreukbeveiliging, automatische trackspanners voor de shortpitch rubbertracks en hydrauliek pompen volgens het zogenoemde ‘load-sensing’ principe.

www.milieuongevallen.nl