Almaz Infra kiest voor Takeuchi duo

Bij Almaz Infra in Den Haag is door Verhoeven Grondverzetmachines B.V. een duo Takeuchi TB228 afgeleverd. De machines werden na overhandiging van de sleutels direct ingezet op diverse infra projecten.

Dhr. Mo Almaz vertelt; “Veel van onze collega’s in onze branche draaien al jaren met Takeuchi en zodoende werden wij getipt om ook een Takeuchi te overwegen. Dat een persoonlijke benadering en flexibele opstelling bij kan dragen aan een mooie order is ook nu gebleken. In onze eigen benadering van klanten denken wij ook zo en zodoende staan er nu twee nieuwe Takeuchi machines bij ons op de dam.”

Vertegenwoordiger Gerald Verweij vult aan; “Toen Mo Almaz contact zocht kwamen er al snel vragen over welke machine er het beste gebruikt konden worden voor de werkzaamheden van Almaz Infra. Door ons ruime productengamma hebben wij voor elke klant een passende machine, zo ook hier. De eenvoudige machinebediening samen met de ruime cabine en optimale gewichtsklasse gaven de doorslag om te kiezen voor de TB228.”

Mo Almaz: “Door de korte lijntjes loopt het contact bij Verhoeven voorspoedig. Ook zijn door de Vereco vestiging in Berkel en Rodenrijs service en onderdelen in de Randstad snel voorhanden.”

Gerald Verweij sluit hierbij aan; “Het steeds verder optimaliseren van de service vanuit Berkel & Rodenrijs zal ook voor Almaz Infra een voordeel zijn.”

Bij Verhoeven Grondverzetmachines B.V. zijn de nieuwe Takechi’s o.a. voorzien van LED verlichting en een Powertilt kantelkop. Ook is er door VemaTEC een bakken set geleverd. Standaard is deze Takeuchi TB228 o.a. al voorzien van een kantelcabine, shortpitch rubbertracks, ECO-mode, einddemping in hef-arm-en zwenkcilinder en een lepelsteel van 1445mm. 

www.almazinfra.nl