Verhoeven exclusief importeur Auger Torque in Nederland en België

Verhoeven is per 1 juni 2017 exclusief Auger Torque importeur in Nederland en België en daardoor nu nóg meer thuis, op elk terrein!

Auger Torque is wereldwijd marktleider op het gebied van grondboren en toebehoren. Daarnaast biedt zij nog een reeks andere uitrustingsstukken aan (waaronder sleuvenfreezers en heggenscharen). De kernwaarden kwaliteit en betrouwbaarheid staan voorop in het gehele productieproces: van ontwikkeling tot realisatie.

Verhoeven verkoopt de uitrustingsstukken van Auger Torque al meer dan 15 jaar onder de eigen merknaam VemaTec. In haar nieuwe rol als exclusief importeur gaat de organisatie de producten verdelen onder de originele merknaam: Auger Torque, in de welbekende blauw-gele kleurstelling.
Verhoeven onderhoudt door de jarenlange samenwerking een nauwe relatie met Auger Torque, dit betekent dat er specifiek maatwerk ontwikkeld kan worden.

De benoeming tot exclusief importeur in Nederland en België houdt tevens in dat Verhoeven de bestaande dealerstructuur in deze omgeving overneemt. De andere vertrouwde Nederlandse dealers: Barend Kemp B.V. (de Meern), Van den Heuvel (Werkendam) en de Belgische firma Becoma (Deinze) blijven in hun dealerrol actief, en nemen de Auger Torque producten vanaf heden af bij Verhoeven.

Het spreekt voor zich dat Verhoeven trots is op deze ontwikkeling. Ter ere van de kick-off werd op 17 mei voor het Verhoeven team een training met de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen georganiseerd. Deze werd in de nieuwe trainingsruimte van de Verhoeven Groep gegeven door het Auger Torque Sales Team.

Wil je graag meer informatie?

Bekijk dan onze merkenpagina.

Of de officiële website van Auger Torque.

Earth drill Auger Torque (2) Earth drill Auger Torque (3)

TB138FR, TB153FR, TB280FR