BB Grondwerken vernieuwt met 7 nieuwe Takeuchi’s

Maar liefst zes nieuwe Takeuchi’s heeft Verhoeven in Januari al bij BB Grondwerken in Nunspeet mogen afleveren. De levering van de zevende machine volgt nog. Het gaat in totaal om vier verschillende types; één TB210, drie TB219’s, twee TB230’s en één TB240. Het bedrijf heeft de gehele vloot minigravers omgezet naar Takeuchi en beschikt nu over nieuwe grondverzetmachines die breed inzetbaar zijn voor diverse werkzaamheden.  

Op verzoek van de klant zijn alle machines zeer compleet uitgerust. De TB210 is voorzien van hydraulische snelwissel en zwaailamp. De TB219 heeft een aangepaste stoel, hydraulische snelwissel, ledlampen en een naar boven gerichte uitlaat met geïntegreerde vonkenvanger. De TB230 en TB240 zijn voorzien van een afneembare vonkenvanger, ledlampen, sloop-sorteerfunctie, aftakkingbakcilinder en autodecel. Alle machines zijn geleverd met drie bakken, aangevuld met één Vematec VMT200-S sloop-sorteergrijper.

BB Grondwerken is gevestigd in Nunspeet en heeft ervaring op het gebied van Grondverzet en Transport & Afvalinzameling. Het bedrijf verzorgt voornamelijk in Midden-Nederland de machines en mankracht die klanten nodig hebben om projecten professioneel en succesvol af te ronden. De grondverzetmachines van het kwaliteitsmerk Takeuchi zijn hiervoor prima keuze.

Zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen bij BB Grondwerken terecht voor graaf- en aanliggende werkzaamheden, levering van grondstoffen, levering van  bestratingsmaterialen, het storten van afval, het huren van afvalcontainers en gladheidsbestrijding.