Berco rijwerk sterk in prijs verlaagd

 Door dalende energieprijzen en een gunstige wisselkoers, is Italiaans rijwerkproducent Berco in staat haar prijzen van rijwerken op korte termijn te verlagen. Dit wil zeggen dat producten van hoge kwaliteit, gecombineerd kunnen worden met een scherpe prijsstelling. Verhoeven Grondverzet BV, exclusief Berco importeur Benelux, geeft dit voordeel per april 2015 één op één door aan hun klanten.

Berco liet Verhoeven recent weten dat een prijsdaling in lijn der verwachting ligt. De prijsverhouding tussen Europees geproduceerd rijwerk en Aziatisch geproduceerd rijwerk komen hiermee steeds dichter bij elkaar te liggen. Dat de nummer 1 op rijwerkgebied een prijsreductieprogramma voor haar dealers invoert is voor Verhoeven, al 30 jaar dealer, bijzonder nieuws. Dit voordeel deelt Verhoeven dan ook graag met haar klanten.

In ruim 95 jaar heeft Berco zich ontwikkeld tot toonaangevende producent van reparatie- en revisieonderdelen van rijwerken. De kwaliteit van de producten voor rijwerken van Berco, wordt gewaarborgd door de constante ontwikkeling van materialen en technieken. Dit zorgt voor een hoge kwaliteit en zeker nu lage kosten per draaiuur. Berco is niet alleen de grootste rijwerkleverancier voor de vervangingsmarkt, het werkterrein van Verhoeven, maar is ook originele rijwerkfabrikant voor nagenoeg alle toonaangevende machinefabrikanten in de wereld.

Neem voor de nieuwe Berco prijzen in de Benelux contact op met Verhoeven Grondverzet BV.
rijwerk@verhoevenbv.com