Stands van productmerken op Bauma 2019

Verhoeven bauma 2019

Onze productmerken Takeuchi, Schäffer, Berco, VemaTrack en Auger Torque worden dit jaar goed vertegenwoordigd op de Bauma in München. Ook het zusterbedrijf van Verhoeven, VTS Track Solutions, zal voor het eerst deelnemen aan dit event.

Takeuchi lanceert dit jaar maar liefst vijf nieuwe types tijdens de grootste bouwbeurs van Europa. Hieronder vallen drie aangepaste/verbeterde types: de TB235-2, de TB250-2 en de TB290-2. Daarnaast lanceren we de állereerste Takeuchi 3-serie: de TB370.
Van de vijfde nieuwkomer houden we de naam nog even geheim. Wat we wel vast met jullie kunnen delen is dat het gaat om innovatieve, zeer gewilde minigraver!

Ook Auger Torque zal twee nieuwe uitrustingsstukken presenteren en Schäffer (wielladers) vertoont haar eerste volledig elektrische wiellader.

Natuurlijk zijn het niet alleen onze merken die deze beurs aangrijpen om hun nieuwste ontwikkelingen te vertonen. Op de Bauma staan dit jaar zo’n 3.500 bedrijven die hun innovaties onder de aandacht willen brengen.

De Bauma is één van de grootste en meest bekende bouwbeurzen in Europa. Tijdens de laatste editie in 2016 kwamen er 583,736 bezoekers op af. Bij de Bauma ervaar je de complete constructie en machine industrie op één plek. Met een schat aan innovaties wordt dit een evenement om nooit te vergeten. Reden genoeg om een reisje te maken naar München!

Voor meer informatie en tickets kijk je op: www.bauma.de

De stands van onze productmerken vind je in de volgende hallen, op de hieronder staande standnummers.

 

 

Bauma promovideo