Bij aankoop boorvijzel extra set tanden gratis!

Heb je binnenkort een klus waarbij je een grondboor nodig hebt? Voor werkzaamheden als het plaatsen van hekken of weidepalen, of voor het plaatsen van bomen/planten in een tuin? Dan is een boorvijzel met de juiste diameter hét gereedschap wat je nodig hebt.

Verhoeven levert Auger Torque boorvijzels voor machines vanaf 1 ton – tot een gewicht van 45 ton. Met een bijbehorende diameter variërend van 100 tot 1000 mm. Een behoorlijke range dus. Daarnaast zijn er ook nog verlengstukken beschikbaar, zodat je jouw grondboor altijd kunt aanpassen op jouw klus.  Zo heb je een boorvijzel voor elke toepassing. In combinatie met een boormotor en natuurlijk een graafmachine kun je tot alle gewenste dieptes boren.

Auger Torque boorvijzel tanden

Bestel je jouw boorvijzel in  de maanden maart en april 2020?

Dan krijg je een extra set tanden cadeau.

Na veelvuldig gebruik van een boorvijzel op harde ondergronden treed er slijtage op bij de tanden. Zodra de tanden versleten zijn, wordt het noodzakelijk om ze te verwisselen. Vandaar dat het handig is om een extra set op voorraad te houden.

 

Actievoorwaarden

  • Van 1 maart 2020 tot en met 30 april 2020 ontvang je bij aanschaf van een Auger Torque boorvijzel een extra set tanden cadeau.
  • Deze actie is van toepassing op alle Auger Torque ‘Earth’ en ‘Tungsten’ tanden (zie afbeeldingen onder voorwaarden).
  • De extra set tanden die je cadeau krijgt is gelijk aan de set die standaard is voorzien bij de Auger Torque boorvijzel.
  • De centerboor (pilot) maakt geen onderdeel uit van de set tanden.
  • De extra set tanden wordt geleverd inclusief tandborging.
  • Indien je besteld in de actieperiode en de set tanden die je cadeau krijgt niet voorradig is, ontvang je de set met een nalevering.
  • De actie is niet geldig in combinatie met andere kortingen, kortingscodes en/of acties.
  • Verhoeven behoudt zich het recht voor om de actie eenzijdig te wijzigen of te beëindigen.
  • In het geval van een wijziging of beëindiging van de actie zal daarvan melding worden gedaan op www.verhoevenbv.com.
  • Verhoeven Grondverzetmachines BV is niet aansprakelijk voor eventuele typ-, druk- of zetfouten.

 

Auger Torque boorvijzel tanden      Auger Torque boorvijzel tanden

 

Tip! Op de Auger Torque pagina kun je met behulp van een tabel eenvoudig zien welke boorvijzel het beste bij jouw machine past.

Heb je vragen en/of wil je graag direct een boorvijzel bestellen? Neem dan contact op met onze afdeling uitrustingsstukken in Nederland of België:

Verhoeven Nederland

E-mail: ru@verhoevenbv.com

Telefoon: +31 (0)495-596666

Verhoeven België

E-mail: salesninove@verhoevenbv.com

Telefoon: +32 (0)54-338111

 

*Bel of mail ons ook gerust indien je andere uitrustingsstukken of onderdelen van Auger Torque nodig hebt. Zoals bijvoorbeeld een boormotor, een verlengstuk voor je boorvijzel, of wellicht een sleuvenfrees of heggenschaar.

Rijwerk Kennisdag