Compacte 10 tonner voor Wilgenburg Grootegast

Loon en grondverzet bedrijf Wilgenburg te Grootegast heeft een Takeuchi TB 290LSA TP midigraver ontvangen door Meinderts Wergea B.V. de Takeuchi dealer uit Friesland.

De TB290 is een midigraver met een gewicht van 9.100 kg. De uitvoering van Wilgenburg is opgebouwd met een extra contragewicht waardoor deze compacte machine de prestaties levert van een 10 tons kraan.

Daarnaast is de machine voorzien van een stalen rijwerk met everpads. Deze rubberblokken, welke op het stalen rijwerk worden geplaats, zorgen voor een zeer lage bodemdruk. Voor Menno Wilgenburg ideaal toepasbaar voor zowel het maaikorven als straatwerk.

De hydraulisch verstelbare, tweedelige giek met Steelwrist Tiltortator maakt de machine flexibel inzetbaar zelfs in beperkte ruimten. De tweedelige giek maakt de transportlengte korter en het graafbereik en de uitstorthoogte groter.

Voor saneringswerkzaamheden is de cabine geheel afgedicht en voorbereid voor een overdruk installatie. Voor goed zicht op de werkzaamheden is de machine van extra led verlichting voorzien. Vematec leverde daarbij nog een: banaanbak, slotenbak, dieplepelbak, puinbak, palletframe en sloopsorteergrijper.

Ook namens Meinderts Wergea B.V. wensen wij Loon en grondverzet Wilgenburg heel veel succes toe met deze breed inzetbare midigraver van Takeuchi.

www.mennowilgenburg.nl