Compeer gaat voor 3,5 tons Takeuchi upgrade

Firma Compeer uit Halfweg heeft zijn oude vertrouwde Takeuchi TB135 na 9000 uur ingeruild voor de nieuwste machine uit dezelfde gewichtsklasse: de Takeuchi TB235.

Compeer B.V. is opgericht in 1930 in Leiden en sindsdien actief met het aannemen en uitvoeren van diverse projecten in de GWW sector. Inmiddels is het kantoor al weer enige jaren gevestigd te Halfweg in Noord-Holland. Alle werken worden in eigen regie en met eigen mensen en materieel uitgevoerd.  Hierdoor wordt optimale kwaliteit gegarandeerd tegen de laagste prijs. Compeer B.V. mag gemeentes, overheden, bedrijven, instellingen en particulieren tot zijn opdrachtgevers rekenen.

Thijs Eckhart van Compeer: “Onze TB135 heeft altijd goed gepresteerd, daarom was de keuze ook niet heel moeilijk”. De Takeuchi TB235 is naast een moderne update van haar voorganger ook een stuk completer in opties en verder verbeterd qua prestaties.

De machine is o.a. voorzien van: slangbreuk op hef- en armcilinder, LED-lampen rondom, brandstofvulpomp, hijs oog aan binnenzijde lepelsteel, diverse Vematec bakken, en een draaikantelstuk van het merk Steelwrist  i.c.m. een kortere lepelsteel. De machine is gespoten in de herkenbare kleuren van Compeer.

www.compeerbv.nl