De Looff investeert weer in Takeuchi TB290

Bij F.J. de Looff machineverhuur & grondwerken in Alblasserdam heeft Verhoeven B.V. weer een nieuwe Takeuchi TB290 afgeleverd. Met recht één van de visitekaartjes voor zowel De Looff als voor Verhoeven want deze machine is voorzien van nagenoeg alle mogelijke opties. Nadat vorig jaar ook een Takeuchi TB290 was afgeleverd, is er nu voor nagenoeg dezelfde configuratie gekozen.

Bij Verhoeven Grondverzetmachines B.V. is de machine o.a. voorzien van alle hydraulische functies, diverse LED werkverlichting, gereedschapskist in onderwagen, opstaprooster, regenkap, stalen leidingen op lepelsteel, en dergelijke. Ook hebben de opbouwspecialisten van Verhoeven de onderwagen van de Takeuchi TB290 aangepast, door het plaatsen van extra rollen en geleiding zullen de 600mm brede rupsen die voorzien zijn van Everpads minder schrank-schade veroorzaken.

Standaard is de Takeuchi TB290 al voorzien van climate control, fuel economy mode, sloop-sorteerfunctie, drukloze retour, brandstofvulpomp, slangbreukbeveiliging, automatische trackspanners voor de shortpitch rubbertracks en hydrauliek pompen volgens het zogenoemde ‘load-sensing’ principe.

Eigenaar Floris de Looff verteld; “Ter uitbreiding van ons machinepark hebben wij deze Takeuchi TB290 aangeschaft. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat werkzaam is in de cultuurtechnische- grond- weg- en waterbouw. Met ons moderne machinepark verrichten wij uiteenlopende werkzaamheden voor verschillende opdrachtgevers. Het in 2003 opgerichte verhuurbedrijf begon met het verhuren als machinist in de grond- weg- en waterbouw. Al snel kwam er een eigen machine waar we allerlei werkzaamheden mee verrichtten.

Nu, anno 2016, is het bedrijf een begrip in de GWW en groensector. Door te blijven investeren in vakmensen en een modern machinepark leveren we kwalitatief werk. Ook door te blijven investeren in langdurige relaties, hoogwaardig werk te leveren en door het nakomen van afspraken willen we ook in de toekomst onze klanten blijven bedienen.”

www.fjdelooff.nl