De Waard kiest voor twee groene Takeuchi’s

Firma de Waard uit Zeewolde heeft onlangs twee nieuwe Takeuchi’s in bedrijfskleuren mogen ontvangen. De Waard heeft gekozen voor een nieuwe Takeuchi TB260 en TB290 met roetfilter.

De Waard Grondverzet is actief op de markt van de grond-, weg- en waterbouw sector in het noorden en midden van Nederland. Oorspronkelijk opererend vanuit het centraal gelegen Zeewolde in de provincie Flevoland maar i.v.m. de uitbreiding van de werkzaamheden ook met vestigingen in Meppel en Sneek. “We realiseren projecten voor overheden, bouwondernemingen en projectontwikkelaars op basis van een goed vertrouwen en deskundige inzet van ons personeel. We kunnen de werkzaamheden compleet uitvoeren van initiatief tot de beheersfase.”

Een belangrijke factor in de keuze voor deze twee machines is het feit dat ze binnen de MIA-regeling vallen. Beide machines zijn af fabriek voorzien van een roetfilter en vallen in de Stage 3B normering. Ook in 2016 vallen deze TB290 en de TB260 dus in de MIA-regeling. Naast de roetfilters zijn de machines o.a. voorzien van:

–              Airco

–              Sloopsorteerfunctie met instelbare liters

–              Standaard brandstofvulpomp af fabriek

–              Treeplank

–              LED-lampen 

http://www.dewaardbv.nl/