DZM Data Solutions breidt Takeuchi vloot uit

Bij DZM Data Solutions BV in Rijswijk heeft Verhoeven Grondverzetmachines B.V. een viertal nieuwe Takeuchi minigraafmachines afgeleverd van het type TB216.

Glasvezel en kabel werkzaamheden uitvoeren zonder Takeuchi is ondenkbaar voor veel bedrijven in deze branche, door de precieze bediening en lage brandstof kosten zijn naast de uitstekende ROI (return-on-investment) voor veel eigenaren de voornaamste redenen om voor Takeuchi te kiezen.

Na de aflevering van een viertal TB216 bestaat bij DZM Data Solutions het volledige graafmachinepark uit Takeuchi machines. Dhr. Ö. Gül (directeur bij DZM) verteld; “Bij het uitvoeren van onze werkzaamheden maken wij veelal gebruik van minigraafmachines, om ook nog meer projecten te kunnen uitvoeren hebben wij nu naast de bestaande Takeuchi vloot nu een viertal nieuwe TB216 minigraafmachines aangeschaft. We hebben de machines  specifiek uitgerust voor ons werk. Op advies van Gerald Verweij (vertegenwoordiger bij Verhoeven) zijn de machines bijvoorbeeld uitgerust met een trekhaak op het schuifblad, 23cm banaanbak en een schuifbord van VemaTEC. De machines die door ons nu zijn aangeschaft zijn identiek om het bestellen van eventuele spare-parts te vereenvoudigen.

Door de korte lijntjes loopt het contact bij Verhoeven altijd voorspoedig. Ook zijn door de Vereco vestiging in Berkel en Rodenrijs service en onderdelen in de Randstad snel voorhanden.”

Gerald Verweij sluit aan; “Door het steeds verder optimaliseren van de service en onderdelen voorziening vanuit Berkel & Rodenrijs kan DZM Data Solutions hiervan de vruchten plukken. Want naast machines met een hoog ROI leveren beseffen wij als geen ander dat de service optimaal dient te zijn!”

http://www.dzmdata.nl/