Gerritsen uit Heelsum kiest na uitgebreide test voor Takeuchi

Firma E.J.G. Gerritsen uit Heelsum heeft de Takeuchi TB290 gekozen als uitbreiding van zijn machinepark. Machinist Tim Janssen van Gerritsen reageerde in 2014 op deze oproep van Bouwmachines.nl, waardoor hij de machine uitgebreid heeft kunnen testen: http://www.bouwmachines.nl/nieuws/10327/wie-test-deze-takeuchi-tb-290%3F.html

Gerritsen ruilde een Volvo EC88 in voor deze moderne Takeuchi.

E.J.G. Gerritsen B.V. staat met een modern machinepark en deskundig personeel garant voor een juiste uitvoering van alle werkzaamheden en tevreden opdrachtgevers. Regelmatig onderhoud en nieuwe investeringen van het materieel betekent voor de opdrachtgever dat zijn opdracht efficiënt en veilig wordt uitgevoerd en natuurlijk op de afgesproken datum. Het loonbedrijf voert gespecialiseerde werkzaamheden uit voor agrariërs, te weten bemesten, zaaiwerk, maaien, oogsten, transport, ploegen, egaliseren, greppelfrezen en onderhoud van watergangen.

De machine is o.a. voorzien van: Sloopsorteerfunctie proportioneel af fabriek, climate control, brandstofvulpomp met automatische afslag, LED-werklampen rondom, hydraulische snelwissel en slotenbak met quick-twin-oren, maaikorffunctie, kettingkist in de onderwagen en een treeplank langs de cabine.

Lees hier het artikel uit 2014 waarin Tim Janssen de TB290 testte. (met dank aan bouwmachines.nl):

PDF artikel Bouwmachines

www.ejggerritsenbv.nl