Grote en kleine Takeuchi voor W. Huijbregts B.V.

De eerste Takeuchi graafmachines kleuren mooi bij de Steyr tractoren die het erf van Wil Huijbregts op en af rijden, maar dit is niet de enige reden waarom er gekozen is te investeren in Takeuchi. Wil Huijbregts vertelt; “Toen onze vorige 8,5 tonner aan vervanging toe was hebben wij op tijd gekeken naar welke mogelijkheden diverse leveranciers hadden. Na een demo met de machinist werd duidelijk dat Takeuchi graafmachines erg bij ons bedrijf pasten. In de deal werd ook de Takeuchi TB210R meegenomen, deze 1-tons servobediende minigraver wordt nu door ons vaak gebruikt voor de kleinste klussen en is dus ook ideaal. De Takeuchi TB290 is voorzien van een heleboel opties, ook door bijvoorbeeld het Steelwrist draaikantelstuk kunnen wij elke klus aan!

Vertegenwoordiger Gerald Verweij vult aan; “In Maarheeze is de Takeuchi TB290 door onze opbouwspecialisten o.a. voorzien van nagenoeg alle hydraulische functies, ECO-stop systeem, opstaprooster, extra LED werkverlichting, opstaprooster, regenkap, Steelwrist X12 draaikantelstuk en een extra contragewicht.” Wil Huijbregts vertelt de mooie historie van het bedrijf; “Het loonbedrijf is ongeveer in 1985 opgericht doordat Huijbregts senior een preiponsmachine had gekocht. In  loop der jaren werd er gestart met grondverzetwerkzaamheden en aangenomen werken. Het bedrijf bestaat uit 22 vaste medewerkers en het bedrijf is uitgegroeid tot modern bedrijf, met de juiste kennis en opgeleide, gemotiveerde medewerkers die al het voorkomende werk kunnen verrichten. Het bedrijf is VCA* VKL en ISO 9001 gecertificeerd en wij zijn een SOM en Stagemarkt erkend leerbedrijf.

De aspecten kwaliteit, veiligheid en milieu staan bij ons voorop. Met de nieuwe Takeuchi’s kunnen we deze aspecten uitstekend tot hun recht laten komen!

www.grondwerkenhuijbregts.nl