Harteman Tiel kiest voor Takeuchi kwaliteit

Bij Harteman in Tiel heeft Verhoeven Grondverzetmachines B.V. een nieuwe Takeuchi TB23R afgeleverd. Ter vervanging van een Takeuchi TB016 is er nu weer gekozen voor een Takeuchi.

Kleinste van het machinepark
Directeur Wilco Harteman; “Toen onze kleinste graafmachine uit ons machinepark aan vernieuwing toe was hebben wij enkele merken onder het licht gehouden. Door de goede ervaringen met Takeuchi was het eigenlijk vanzelfsprekend dat wij ook Verhoeven hebben uitgenodigd een offerte uit te brengen. Nadat vertegenwoordiger Gerald Verweij ons geadviseerd had over de verschillende types en mogelijkheden hebben wij gekozen voor de 2.6T zware Takeuchi TB23R semi-binnendraaier. De machine zal hoofdzakelijk worden ingezet voor riolering-werkzaamheden en huisaansluitingen. Samen met de nieuwe 3-assige luchtgeveerde Tohaco trailer kan de Takeuchi ons weer vele jaren van dienst zijn!”

Familiebedrijf
Eigenaar Marco Harteman vertelt over het bedrijf; “Harteman is een verzamelnaam voor tal van activiteiten in de civiele techniek en de handel- en transportsector. Wij staan voor gedegen processen, langdurige samenwerkingsverbanden en een kwalitatief hoogstaand eindresultaat. Harteman vindt zijn oorsprong in 1978. Toen besloot Cor Harteman een Tielse zand- en grindhandel over te nemen. Belangrijkste activiteiten waren het op- en overslaan van losgestorte goederen en het verhandelen van allerhande soorten zand en grind. In de loop der tijd zijn door de komst van beide zonen van Cor Harteman de diensten uitgebreid met grondverzet, wegenbouw en transport. Zo biedt Harteman opdrachtgevers een totaalpakket aan. Letterlijk van de eerste schop in de grond tot de oplevering van compleet ingerichte wegen en bedrijfsterreinen. Inmiddels is de derde generatie Harteman actief in het bedrijf. Harteman is een partner die overheden, bedrijven en particulieren een totaalpakket biedt: van het onderzoeks- en ontwerpstadium tot de realisatie-, onderhouds- en beheerfase. Maar bovenal zijn wij een partner met een duidelijk doel: samenwerken aan uw leefruimte!”

De Takeuchi TB23R voor Harteman is door de opbouwspecialisten bij Verhoeven o.a. voorzien van een door VemaTEC geleverde set bakken en hydraulische snelwissel. Waarna de machine in bedrijfskleuren is gespoten door Marlomar. Standaard is de Takeuchi TB23R al voorzien van kantelcabine, shortpitch rubbertracks, einddemping in hef-arm-en zwenkcilinder en een lepelsteel van 1240mm.

http://www.harteman.com/