Verhoeven breidt uit met Schäffer wielladers!

Sinds 1 juni jl. is Verhoeven voor Nederland exclusief importeur van de knikladers van het Duitse A-merk Schäffer.

Schäffer is producent van wielladers en telescopische wielladers voor de sectoren agricultuur en constructie. Voor deze sectoren hebben zij twee series machines op de markt gebracht. Één specifiek voor de sector agricultuur, de andere gericht op bouw en industrie. De Schäffer machines van deze laatstgenoemde serie zijn ontwikkeld met het oog op de werkzaamheden die worden verricht in de bouw, landschapsinrichting, groenvoorziening, gemeentelijke diensten en de industrie.

Verhoeven wordt importeur van de bouw en industrie machines, wat inhoudt dat ze Schäffer wielladers en telescopische wielladers kan leveren voor alle sectoren, met uitzondering van de agricultuur.

Net zoals Verhoeven, heeft Schäffer al meer dan 60 jaar ervaring met machines in deze branches. We delen de missie om bouwmachines veiliger, comfortabeler en efficiënter te laten werken voor de eindgebruiker. In nauwe samenwerking met elkaar én de eindgebruiker zijn we in staat om kwalitatief hoogwaardige machines te leveren. Ook voor deze machines kan Verhoeven toegevoegde waarde leveren door klantspecifieke opbouwopties in eigen werkplaats te realiseren.

Op vrijdag 23 juni werd deze geweldige assortimentsuitbreiding door Verhoeven bekend gemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst voor de medewerkers en betrokkenen. Deze aanwinst werd intern met grote trots gevierd. Tevens was er aandacht voor de verkoop van de eerste Schäffer machine aan Hoveniersbedrijf Rick Smits uit Maarheeze. 

Wil je graag meer informatie?

Bekijk de website van Schäffer.

DSC_5720_1