Jan Kapel Werkendam kiest voor Takeuchi

Jan Kapel heeft de sleutels ontvangen van een nieuwe Takeuchi TB240. Als een van de eerste in de Benelux heeft Jan nu de beschikking over een TB240 welke volledig naar wens is uitgerust.

Voor Jan Kapel was de keuze voor een Takeuchi niet direct vanzelfsprekend; “Bij de zoektocht naar een vervanger van onze 3 tonner hebben wij bij diverse bedrijven informatie aangevraagd, dit om een juiste afweging te kunnen maken. Gerald Verweij, vertegenwoordiger bij Verhoeven nam al snel contact op om een kop koffie te komen drinken in Werkendam. De flexibiliteit en positieve insteek van Gerald was mede een reden om te kiezen voor een Takeuchi.”

Bij Verhoeven Grondverzetmachines B.V. is de Takeuchi TB240 o.a. voorzien van LED verlichting, extra drukloze retouren een VemaTEC hydraulische snelwissel en slotenbak. Standaard is de Takeuchi TB240 o.a. al voorzien van shortpitch rubbertracks, 4 onderrollen met dubbelgeleiding en 1 bovenrol per zijde, slangbreukbeveiliging, accumulator,  ECO-mode, einddemping in hef-arm-en zwenkcilinder en een lepelsteel van 1600mm. 

Ook is deze Takeuchi TB240 vanuit de fabriek voorzien van airconditioning en een sloop-sorteerfunctie met proportionele bediening.

Jan Kapel; “Direct na aflevering heb ik de machine goed aan de tand kunnen voelen bij rioleringswerkzaamheden voor de Gemeente Gorinchem. Naast de ruime cabine en het uitstekende bedieningsgemak hebben de medewerkers van Verhoeven mij positief verbaasd, de persoonlijke service en keurige opbouw van de machine verdienen dan ook een dikke 10!”

www.kapelgrondverzet.nl