Loon op Zand verwelkomt 3-tons tweeling

Loon op Zand Grondverzet BV heeft sinds kort de beschikking over twee modern uitgevoerde Takeuchi’s TB230. De machines, volledig in klantkleur, werden volgens specifieke wens door Verhoeven opgebouwd met veel uiteenlopende opties.

Jeroen Stammes van Loon op Zand ontving de twee nieuwe machines, welke een toevoeging zijn aan het uitgebreide gamma van de firma. Grondverzet is voor Loon op Zand een begrip met een hele brede uitvoering in werkzaamheden. Loon op Zand komt in actie voor het slopen van objecten, afgraven, transporteren en scheiden van grond- en bouwstoffen. Loon op Zand is daarmee een belangrijke schakel bij veel bouwprojecten. Het verhuren van grondverzetmachines behoort tot de hoofdactiviteiten van het bedrijf. Het (onder)aannemen van projecten in de grond- weg- en waterbouw behoort tot een van de specialiteiten.

Bij Verhoeven Grondverzetmachines B.V. zijn de machines o.a. voorzien van: Aftakking bakcilinder, dikke drukloze retour (voor trilblok, sloophamer etc.), alle werkverlichting in LED, voorbereid voor overdruk (incl. signalering), gespoten in de herkenbare kleurstelling van Loon op Zand en een opstaprooster langs de cabine. De machines werden geleverd met hydraulische snelwissel en een slotenbak met omkeeroren.

www.loon-op-zand.com/