Loonbedrijf Van de Sande Nootdorp ontvang Takeuchi duo

Door Verhoeven B.V. is onlangs een nieuwe Takeuchi TB235 en TB260 afgeleverd in de kenmerkende kleuren van Loonbedrijf Van de Sande uit Nootdorp.

Eigenaar Barry Hooijmans verteld over het bedrijf: “Loonbedrijf Van de Sande is gespecialiseerd in grondwerk, beschoeiingen en maaiwerkzaamheden. Ons loonbedrijf is gevestigd in de gemeente Pijnacker-Nootdorp en voert werkzaamheden uit in de gehele regio Haaglanden.

 Al bijna 50 jaar werkt Loonbedrijf Van de Sande voor boeren, gemeentes, aannemers en particulieren. De kracht van ons loonbedrijf zijn de mensen:  ons loyale en gemotiveerde personeel is zeer ervaren en breed inzetbaar. Wij beschikken wij over een uitgebreid machinepark voor (agrarisch) grondwerk. Onze mankracht is op diverse terreinen inzetbaar evenals onze machines. Ter vervanging van een tweetal machines hebben wij nu deze nieuwe TB235 en TB260 aangeschaft. We hebben wederom gekozen om zaken te doen met Verhoeven, door de fantastische bediening, ruime cabines en accurate insteek van Verhoeven hebben wij geïnvesteerd in deze prachtig afgewerkte machines.“

Vertegenwoordiger bij Verhoeven, Gerald Verweij, vult aan; “Toen ik een offerte mocht uitbrengen bij Loonbedrijf Van de Sande wist ik dat dit weer een erg complete machine zou worden. We hebben weer prachtige visitekaartjes afgelverd! De machine werd gespoten bij Marlomar in Son en Breugel en onze opbouwspecialisten in Maarheeze mochten zich uitleven op de grote lijst aan klantwensen.”

De machines zijn o.a. voorzien van extra LED verlichting, alle hydraulische functies, accumulator en opstaprooster. Ook zijn deze machines is weer voorzien van een VemaTEC hydraulische snelwissel en bakkenset.

www.loonbedrijfvdsande.nl