Na de vakantie moeten uw rupsmachines ook weer aan het werk!

Na een jaar van hard werken is het altijd goed om er even tussen uit te zijn, om daarna goed uitgerust weer aan het werk te gaan! Maar geldt dat ook voor uw rupsmachines, zijn die ook weer goed inzetbaar? Is het rijwerk tip-top in orde? Er is niets vervelender dan er in uw eerste week achter te komen dat uw machine niet meer goed inzetbaar is, omdat het rijwerk nagenoeg versleten of helemaal op is.

Gelukkig is het nog niet zover, plan een gratis rijwerkinspectie

U kunt nog ruimschoots voor de bouwvak een afspraak maken met één van de rijwerk specialisten van Verhoeven, zodat het bovenstaande scenario u niet overkomt. Wij inspecteren de machine voor u op het moment en de tijd dat het u past, zodat de machine zo weinig mogelijk stilstand heeft.

U krijgt na de rijwerkinspectie van ons een duidelijk verslag van de bevindingen, met aan het slot onze adviezen. Deze adviezen zijn tevens verwerkt in de offerte, duidelijk en voor één uitleg vatbaar.  Een rijwerkinspectie kost u niets en is geheel vrijblijvend, U bepaalt zelf welke werkzaamheden er uitgevoerd worden.

Topmerken Berco & VemaTrack

Verhoeven B.V heeft vrijwel alle rijwerkdelen voor uw machine op voorraad. Ons productgamma bestaat uit het merk Berco: de wereldwijde nummer 1 op het gebied van rijwerk, en daarnaast ons eigen merk VemaTrack, een sterk concurrerend alternatief.

 

Afspraak maken

Ik ben zelf actief als Verhoeven rijwerk vertegenwoordiger in de regio Noord-Oost Nederland. Ik kom graag bij u langs voor een gratis rijwerkinspectie. U kunt mij telefonisch bereiken via het nummer: 06-21802112.

U kunt uw rijwerkinspectie ook eenvoudig aanvragen via www.rijwerkcheck.nl. U kunt ons via deze site direct contacteren óf er voor kiezen om een terugbelverzoek in te dienen. De vertegenwoordiger die actief is in uw rayon neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

Blog auteur Anne Schipper

 

       Anne Schipper 

       Vertegenwoordiger Rijwerk & Uitrustingsstukken

       Regio: Nederland Oost

 

 

 

 

onderschroefmes grijper blokje