Na de zomer meteen weer zorgeloos aan het werk? Doe de rijwerkcheck!

Gratis rijwerkinspectie

De zomermaanden zijn het perfecte moment om uw rijwerk te laten reviseren. Is alles nog in orde of zijn er onderdelen aan vervanging toe? Met de gratis rijwerkinspectie van Verhoeven weet u het precies. Maak nu een afspraak en onze ervaren inspecteurs staan snel bij u op de stoep. Zij nemen de tijd om uw rijwerk grondig te inspecteren en geven u een kundig advies. Aan de hand van dit advies kunnen we uw rijwerk in één van onze werkplaatsen repareren of reviseren, zodat u na de vakantie direct weer aan de slag kunt. Dan bent u weer helemaal opgeladen en uw machines zijn als nieuw!

Dé ervaren rijwerkspecialist

Verhoeven rijwerk is in ruim 60 jaar uitgegroeid tot dé betrouwbare specialist in grondverzetmachines, aanbouwdelen & rijwerk. In de Benelux leveren wij als enige de rijwerkonderdelen van Berco en Vematrack. Voor u betekent dat: altijd snel het benodigde onderdeel in huis voor alle denkbare machines en toepassingen. U heeft de keuze tussen de onderdelen van de wereldwijde nummer 1; Berco, of die van het zeer concurrerend alternatief; VemaTrack.

Direct een gratis rijwerkcheck aanvragen is mogelijk op onze Verhoeven Rijwerk website: www.rijwerkcheck.com

Onze vakmensen

We beschikken over ervaren en gespecialiseerde vakmensen die continu worden bijgeschoold én werkplaatsen die volledig zijn uitgerust met de laatste technologie en gereedschappen.

Deze zomer blijven we volledig operationeel om reparaties en onderhoud uit te voeren. Ook uw rijwerkcheck wordt uitgevoerd door ons vaste team van ervaren professionals. U bent dus zeker van een grondige inspectie en gedegen advies.

De beste aanbieding

Dat de grootste partij ook de meest voordelige kan zijn laten we graag zien in een offerte op maat.
Ga naar www.rijwerkcheck.com & daag ons uit voor de beste aanbieding!

Bauma Verhoeven