Nieuwe Takeuchi TB153FR voor KVDM Bleiswijk

Bij KVDM in Blijswijk heeft Verhoeven B.V. een zeer complete Takeuchi TB153FR afgeleverd. De machine werd na aflevering direct ingezet op een project in Den Haag. Hier werd gelijk duidelijk waarom er gekozen is voor een Takeuchi binnendraaier; bij het werk in compacte ruimtes is deze machine met de speciale offset giek een ideale machine.

Bij Verhoeven Grondverzetmachines B.V. is de machine o.a. voorzien van extra LED werkverlichting, lekleiding en is de machine uitgerust met een hydraulische snelwissel, complete bakkenset van VemaTEC. Standaard is de Takeuchi TB153FR o.a. al voorzien van kantel cabine, fuel economy mode, proportionele sloop-sorteerfunctie, slangbreukbeveiliging, short-pitch rubbertracks en de gepatenteerde off-set giek. 

KVDM Bleiswijk is werkzaam in de grond-, weg- en waterbouw en cultuurtechniek. Door de lat hoog te leggen op het gebied van kwaliteit, klantgerichtheid en innovatie, weten zij een uitstekend concept te hebben voor de diverse opdrachtgevers. KVDM is in staat snelle service te verlenen en staan dag en nacht klaar om uw calamiteiten met betrekking tot bruggen en tunnels snel en professioneel op te lossen. Ook voor rioleringswerkzaamheden bieden zij graag hun expertise aan om tot een structurele oplossing te komen.

www.kvdmbv.nl