Nieuwe Takeuchi TB153FR voor Midikraanverhuur Heeg

Bij Midikraanverhuur Heeg heeft Verhoeven Grondverzetmachines B.V. een zeer complete Takeuchi TB153FR binnendraaier afgeleverd.

Dhr. Jaarsma, eigenaar van het bedrijf verteld; “Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in grondwerkzaamheden, verhuur en machinale bestratingen met midikranen. Wij doen dit voor bedrijven en particulieren. Maar we verzorgen ook transport met oprijwagen tot 7 ton (bijv. caravans, rvs tanken, grondverzet- en landbouwmachines en kleine materialen). De werkzaamheden die wij doen zijn heel divers, zoals het rooien van plantsoenen voor de gemeente, maar ook funderingen uitgraven en zoals eerder genoemd machinaal straatwerk. Met de complete Takeuchi TB153FR hebben wij een compacte, sterke machine met een ruime cabine en perfecte bediening.

Bij Verhoeven Grondverzetmachines B.V. is de machine o.a. voorzien van LED werkverlichting en is de machine uitgerust met een Steelwrist X07 draaikantelsysteem.

De Takeuchi TB153FR maakt deel uit van de binnendraaier-serie van Takeuchi. Hiermee kan nagenoeg volledig binnen de rupsen gedraaid worden. De gepatenteerde centrale ophanging van de giek kan daarnaast van naar rechts en links zwenken. Standaard is de Takeuchi TB153FR o.a. voorzien van kantel cabine, fuel economy mode, proportionele sloop-sorteerfunctie, slangbreukbeveiliging en short-pitch rubbertracks.

www.midikraanheeg.nl

Offset en binnendraaier logo