Nieuwe Takeuchi TB290 voor v.d. Kieboom Loon- en Grondwerk

Bij v.d. Kieboom Loon- en Grondwerk in Hoeven heeft Verhoeven B.V. een zeer compleet uitgevoerde Takeuchi TB290 afgeleverd.

Voor machinist eigenaar Joran van den Kieboom is de nieuwe Takeuchi een uitstekende machine om verschillende werkzaamheden uit te voeren bij diverse opdrachtgevers. Vertegenwoordiger bij Verhoeven B.V., Gerald Verweij verteld; ‘Bij aanschaf van deze machine is door ons weer erg gelet op de wensen en eisen van de klant. Dit is voor ons het altijd eerste uitgangspunt als wij een verkoopgesprek voeren. 

Niets is dan ook leuker om met een grote glimlach de sleutels te overhandigen omdat de machine perfect bij de gebruiker past!”

Bij Verhoeven Grondverzetmachines B.V. is de machine o.a. voorzien van een maaikorffunctie met kruisbediening, extra LED werkverlichting, startblokkering, gereedschapkist in de onderwagen en afneembaar opstaprooster. Daarnaast is ook deze Takeuchi weer voorzien van een door VemaTEC geleverde hydraulische snelwissel.

Standaard is de Takeuchi TB290 al voorzien van climate control, fuel economy mode, sloop-sorteerfunctie, drukloze retour, brandstofvulpomp, slangbreukbeveiliging, automatische trackspanners voor de shortpitch rubbertracks en hydrauliek pompen volgens het zogenoemde ‘load-sensing’ principe.