Nieuwe website Vereco Verhuur!

Onlangs is de nieuwe versie van de Vereco Verhuur website live gegaan! Naast een vernieuwde en moderne lay-out is het vanaf nu mogelijk om direct de prijs te berekenen van de te huren machines en extra uitrustingsstukken. 

Ook is er meer informatie over de te huren machines beschikbaar en zie je dat we kennis hebben van de branches waarin de huurmachines worden ingezet. Vraag jij je af welke machine je nodig hebt voor jouw klus? Dan ben je aan het juiste adres; we geven per branche aan welke machines en uitrustingsstukken je het beste in kan zetten.

Momenteel staan enkel de Takeuchi huurmachines op de website, binnenkort wordt ook het Schäffer huurprogramma toegevoegd.

Neem snel een kijkje op www.verecoverhuur.com en vraag jouw huurmachine aan!

 

 Screenshot1-Home Vereco - Verecoverhuur

Ook hier gespot!

Op de Facebook pagina van Vereco hebben we een leuke actie, genaamd ‘ook hier gespot!’. Onze Vereco machines worden verhuurd door heel Nederland en duiken dus overal op. Ze zijn te herkennen aan de stickers van ons logo.

Huur jij een van onze machines of kom je er één tegen? Maak dan een foto en stuur ons deze door middels een PB op Facebook. Wij plaatsen jouw foto gegarandeerd.

Maak jij de mooiste, gekste, leukste – ook hier gespot – foto? Wie weet win je dan een Vereco/Takeuchi verrassingspakket.

 Vereco Gespot bordje