Primeur voor Marconi Oranje

Onlangs heeft Marconi Oranje een Takeuchi 295W afgeleverd gekregen door importeur Verhoeven Grondverzetmachines B.V.
Met de aflevering van deze machine heeft Marconi Oranje een echte primeur in huis; deze Takeuchi 295W is namelijk de eerste 295W welke in Nederland is afgeleverd.

Marconi Oranje is een dynamisch aannemersbedrijf gespecialiseerd in het aannemen van werken op het gebied van aanleg van kabel- en leidingsystemen in de breedste zin van het woord. Na de oprichting in 2007 is zij nu een van de grotere spelers op het gebied van kabels en leidingen. De komende jaren zullen naar verwachting, behalve in Europa, ook steeds meer projecten volgen in Afrika, Zuid- Amerika en het Midden Oosten.

Marconi Oranje wenst haar werkzaamheden kwalitatief en veilig op een hoogwaardig niveau te verrichten. Om dit te realiseren vinden er continu verbeterslagen plaats op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu. Één van deze verbeterslagen is het vernieuwen van het machinepark, waarbij de aanschaf van deze Takeuchi een mooi voorbeeld is.

Bij Verhoeven Grondverzetmachines B.V. is de machine o.a. voorzien van spatborden, gereedschapkist, extra werkverlichting, startonderbreking en is de machine gespoten in de kenmerkende kleur van Marconi Oranje.

Standaard is de Takeuchi 295W al voorzien van een hydraulische verstelgiek, climate control en hydrauliek pompen volgens het zogenoemde ‘load-sensing’ principe. Daarnaast is er een VemaTEC snelwissel gemonteerd en is de machine afgeleverd met een complete set bakken en palletlepels.

Direct na aflevering kon de kraan worden ingezet op een nieuwbouwproject in Dirksland. Machinist J. Arnouts is zeer te spreken over de snelheid waarmee de machine werkt en stabiliteit die vooral vanuit de ruime cabine goed voelbaar is. Verder is dhr. J. van Dijke Hoofd TD bij Marconi Oranje erg gecharmeerd over de compactheid en degelijke uitstraling die deze machine heeft.

Al met al een machine waarmee Marconi Oranje weer een stap vooruit zet!