Nieuwe Takeuchi TB290 voor BAM Wegen

Bij BAM Wegen  heeft Verhoeven B.V. een zeer compleet uitgevoerde Takeuchi TB290 afgeleverd.

De machine werd direct ingezet op een project in Rotterdam Nieuw-Matthenesse. Door BAM en dochteronderneming Nootenboom  wordt in opdracht van de gemeente Rotterdam een dakpark gerealiseerd en is uitgegroeid tot een park van zo’n 1200 meter lang, 85 meter breed en 9 meter hoog. Het dakpark is ingedeeld in drie themaparken: een mediterane-, een speel- en een buurttuin.

Bij Verhoeven Grondverzetmachines B.V. is de machine o.a. voorzien van een Powertilt kantelkop, VemaTec bakken, LED werkverlichting, extra contragewicht, startblokkering, gereedschapkist in de onderwagen en afneembaar opstaprooster. Ook is de machine gespoten in de kenmerkende BAM kleuren.
Standaard is de Takeuchi TB290 al voorzien van climate control, fuel economy mode, sloop-sorteerfunctie, drukloze retour, brandstofvulpomp, slangbreukbeveiliging, automatische trackspanners voor de shortpitch rubbertracks en hydrauliek pompen volgens het zogenoemde ‘load-sensing’ principe.

Voor machinist Arend Verboom is de nieuwe Takeuchi een uitstekende machine om verschillende werkzaamheden uit te voeren bij dit project.

 

Vertegenwoordiger bij Verhoeven B.V., Gerald Verweij; ‘Bij aanschaf van deze machine is door ons erg gelet op de wensen en eisen van de klant en machinist. Dit is voor ons het altijd eerste uitgangspunt als wij een klantgesprek voeren. Niets is dan ook leuker om met een grote glimlach de sleutels te overhandigen omdat de machine perfect bij de eindgebruiker past!”

www.bam.nl
www.nootenboom-sport.nl
www.verhoevenbv.com