Ook in 2020 zijn er weer Rijwerk Kennisdagen!

Hoe herken ik kettingslijtage? Wat gebeurt er als stenen tussen de sprockets komen? En hoeveel ribben heeft een rupsplaat van een graafmachine? Zomaar enkele vragen die voorbij komen tijdens de Rijwerk Kennisdagen van Verhoeven Grondverzetmachines.

Na de succesvol verlopen Rijwerk Kennisdagen in 2019 wordt deze interactieve training ook in het nieuwe jaar weer georganiseerd door het bedrijf uit Maarheeze. De eerstvolgende training is op vrijdag 31 januari.

 

Nuttige tips

Tijdens de Rijwerk Kennisdag krijgen de deelnemers aan de hand van voorbeelden uit de praktijk informatie over alle delen in het rijwerk en nuttige tips om slijtage te herkennen en te voorkomen. Ook de verschillen tussen de diverse merken rijwerk komen voorbij.

Rondleiding en borrel

Deelname aan de Rijwerk Kennisdagen is gratis en volledig verzorgd. Een lekkere lunch, een rondleiding en gezellige borrel na afloop horen daar ook bij!

Rijwerk Kennisdag     Rijwerk Kennisdag

 

Interesse in Rijwerk Kennisdag?

Interesse om een keer deel te nemen aan één van de Rijwerk Kennisdagen? Stuur dan een mail met je naam (+ de namen van eventuele andere deelnemers) en het bedrijf waarvoor je werkzaam bent naar kennisdagen@verhoevenbv.com. Zodra je van ons een bevestigingsmail ontvangt ben je zeker van jouw deelname.

Gele SchäfferAuger Torque boorvijzel tanden actie