Reinier Looij zoekt de beste 1-tonner

Door Van der Ploeg tuin- en parkmachines uit Dirksland is aan Reinier Looij G.W.W. een nieuwe Takeuchi TB210R afgeleverd.

Reinier Looij vertelt over de aanschaf van de machine; “Wij waren al enige tijd in het bezit van een 1 tons minigraver, toen deze vervangen mocht worden hebben wij gekeken welke leveranciers een potentiële opvolger konden leveren. Na goed overleg en demo zijn wij tot de conclusie gekomen dat de Takeuchi de beste 1 ton graafmachine is, de stabiliteit, rust en comfort zijn ongeëvenaard. Met de variabele werkbreedte en stille motor kunnen wij bijvoorbeeld ook gemakkelijk klussen in achtertuinen aannemen.”

“Reinier Looij G.W.W. Bouw & Techniek is opgericht in 2013. Ons huidige personeelsbestand bestaat uit ongeveer 13 medewerkers, die betrouwbaar zijn en beschikken over de juiste kennis, vaardigheden en ervaring. Door ons vakbekwame personeel en de beschikking over de juiste materialen en gereedschappen, zijn wij in staat uw opdrachten naar wens uit te voeren. De klant staat bij ons altijd centraal; door persoonlijk contact, flexibiliteit en snelle dienstverlening kunnen wij de kwaliteit waarborgen.“

Standaard is de Takeuchi TB210R voorzien van servo bediening, drukloze retour, einddemping in hef-arm-en zwenkcilinder en een lepelsteel van 880mm.

www.ploegtuinmachines.nl