Verhoeven Rijwerk Kennisdagen

Tijdens het afgelopen weekend van 9 & 10 november vonden de eerste Rijwerk Kennisdagen plaats. In onze trainingsruimte in Maarheeze leerden de deelnemers alles over de meest voorkomende problemen uit de praktijk en kregen ze de belangrijkste tips & tricks mee naar huis om het rijwerk van hun machines zo optimaal mogelijk te laten presteren.

In de ochtend zijn we gestart we met een theoretische, interactieve training, waarin we de volgende zaken uitvoerig hebben behandeld:

  • Slijtpatronen per rijwerkonderdeel leren herkennen en voorkomen.
  • De meest gemaakte fouten uit de praktijk leren kennen.
  • Uitleg over de verschillen in prijs/kwaliteit van onderdelen van verschillende merken.
  • Tips en tricks om de kosten per draaiuur te reduceren.

rijwerk kennisdagen training   rijwerk kennisdagen training

Na het theoretisch deel was het tijd voor een goede lunch. In de middag kreeg men een rondleiding door de bedrijven binnen de Verhoeven Group. De theorie werd in praktijk gebracht en er was alle ruimte voor praktijkgerichte vragen. Na afloop van de rondleiding hebben we de dag samen afgesloten met een lekker biertje.

Rijwerk kennisdagen rondleiding   Rijwerk Kennisdagen rondleiding 

Rijwerk Kennisdagen rondleiding   Rijwerk Kennisdagen rondleiding

Rijwerk Kennisdagen rondleiding   Rijwerk Kennisdagen rondleiding 

Aanmelden?

Naar aanleiding van de uitgestuurde nieuwsbrief onder onze klanten hebben we enorm veel aanmeldingen mogen ontvangen, waardoor deze editie van de Rijwerk Kennisdagen binnen een paar weken al volledig volgeboekt was. Maar goed nieuws! Door jullie enthousiasme hebben we besloten om in 2019 door te gaan met het geven van Rijwerk Kennisdagen.

Wil jij er volgend jaar ook bij zijn? Stuur dan een mail met je naam (+ de namen van eventuele andere deelnemers) & het bedrijf waarvoor je werkzaam bent naar kennisdagen@verhoevenbv.com. Je ontvangt dan een mail zodra de data voor het nieuwe jaar bekend zijn en krijgt op die manier voorrang op de reguliere aanmeldingen!

Takeuchi mok koffie