Rijwerk onderdelen nodig? Bestel online via de Verhoeven Rijwerk shop!

Al meer dan 60 jaar is Verhoeven Rijwerk dé specialist voor al je rijwerk onderdelen. Je kunt er terecht voor advies én onderdelen van de beste kwaliteit. Daarnaast kun je sinds kort ook bij Verhoeven Rijwerk terecht voor het online bestellen van je rijwerk onderdelen in onze shop!

Je kunt op de webshop van Verhoeven Rijwerk onderdelen zoeken voor jouw rubbertrack rijwerk. Daarbij geniet je van scherpe prijzen en een snelle levering. Wanneer je op werkdagen namelijk voor 15:00 uur jouw onderdelen bestelt, worden deze vandaag nog verzonden. Let wel op; dit geldt alleen voor onderdelen die op voorraad zijn.

Wanneer je onderdelen zoekt voor een stalen rijwerk, kun je op de webshop ook gemakkelijk een offerte aanvragen. Eén van onze rijwerk specialisten neemt zo snel mogelijk contact met je op wanneer we de offerte hebben ontvangen.

 

Niet alleen gericht op de Nederlandse markt

Naast de Nederlandstalige website, is er ook een Duitse en Belgische website ontwikkeld van Verhoeven Rijwerk. De Belgische website is beschikbaar in Vlaams en Waals.

Zoeken naar jouw rijwerk onderdeel

Je kunt op verschillende manieren zoeken naar jouw rijwerk onderdelen:

  • Op het merk & type van jouw machine;
  • Op het OEM nummer van het onderdeel;
  • Wanneer je rubbertracks nodig hebt, kun je zoeken op de afmetingen van de track.

Door deze drie zoekmethoden vind je altijd snel de onderdelen die met zekerheid bij jouw machine passen.

Berco & VemaTrack

De onderdelen die te bestellen zijn op de Verhoeven Rijwerk shop, komen uit het assortiment van de topmerken Berco en VemaTrack. Het Italiaanse merk Berco is al jarenlang de nummer één van rijwerk onderdelen met de beste kwaliteit. VemaTrack is het eigen merk van Verhoeven Rijwerk. Bij VemaTrack kun je profiteren van slijtvaste, degelijke en robuuste onderdelen met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Kennis en ervaring van rijwerk

De kennis die Verhoeven Rijwerk heeft door de 60 jaar ervaring willen we graag delen met andere machine-eigenaren. Zo kun je op onze website ook lezen over slijtpatronen, het verlengen van de levensduur van je rijwerk en wat je kunt doen wanneer je rubbertrack is ingescheurd. Daarnaast staan er diverse video’s op de shop, bijvoorbeeld over het reviseren van je rijwerk.

 

Bekijk de Verhoeven Rijwerk website hier:

Nederlands: www.verhoevenrijwerk.nl

Vlaams: www.verhoevenrijwerk.be

Waals: www.verhoeventrainsdechenilles.be

Duitsland: www.raupentechnik.de

vematec messenstaal korting