Takeuchi Benelux website

Takeuchi Benelux heeft sinds kort een eigen website! Uiteraard is ons actuele aanbod nog steeds bekijken op de Verhoeven site, maar voor gedetailleerde informatie over de machines, offerte- en demo aanvragen kun je nu ook terecht op www.takeuchibenelux.com

Op de overzichtspagina kun je een keuze maken uit alle verkrijgbare Takeuchi mini- en midigravers. En per machine pagina is het mogelijk om de brochure en tevens een lijst met alle mogelijke opbouwopties te downloaden. We denken namelijk erg graag mee over de toepassing van jouw machine, de opbouwmogelijkheden die we bieden zijn eindeloos. Bijvoorbeeld: het installeren van een overdruksysteem, het plaatsen van extra LED lampen, een opstaprooster of het afleveren in de gewenste bedrijfskleuren. Om je een beeld te geven waarin we kunnen voorzien bieden we je per machine een lijst aan waar alle mogelijke opties op vermeld staan.

Ook kun je, op onze gedetailleerde machinepagina’s een offerte aanvraag plaatsen voor het huren, kopen of leasen van een Takeuchi machine naar keuze. Zo kun je eenvoudig alle opties met elkaar vergelijken alvorens keuzes te maken.

Uiteraard wil je, voordat je deze keuze gaat maken, ook eerst even proefdraaien op jouw toekomstige machine. Dit snappen we maar al te goed en daarom hebben we het mogelijk gemaakt om eveneens een demo aanvraag te plaatsen voor een machine naar keuze. Dit is mogelijk op de pagina: Demo Aanvragen. Je kunt hierbij aangeven bij welke Verhoeven vestiging je deze demo graag zou laten plaatsvinden.

Heb je nog vragen of wil je graag contact opnemen of bij een Takeuchi verkooppunt langsgaan? Op de contactpagina vind je alle Takeuchi verkooppunten op één overzichtelijke landkaart. Er is er altijd wel één bij je in de buurt.

Neem een kijkje en laat je verrassen!

Takeuchi benelux site screenshot Takeuchi benelux site screenshot Takeuchi benelux site screenshot Takeuchi benelux site screenshot

 

Rijwerk kennisdagen training