Maarliefst drie Takeuchi’s voor A.Hak Infranet

A. Hak Infranet kan voorlopig weer even vooruit na de aflevering van maarliefst drie Takeuchi’s van Verhoeven Grondverzetmachines b.v. Het gaat om de types TB23R, TB235 een TB290 welke alle drie zijn geleverd met een zeer uitgebreid optie pakket. 

A. Hakpark is een bedrijvenfamilie welke totaaloplossingen biedt voor transport en distributie van olie, gas, water en elektriciteit, data- en telecomverkeer, verlichting en duurzame energie. Door de bundeling van krachten weet A. Hakpark op efficiënte en kosteneffectieve wijze gehele ketens te bedienen. Zo zullen de TB23R en de TB235 ingezet  worden voor werkzaamheden aan de stadsverwarming in Amsterdam en Almere. En wordt de zwaardere TB290  ingezet voor het aanleggen van leidingen in Friesland. 

Om de machine zo breed mogelijk inzetbaar te maken zijn de machines zo compleet mogelijk uitgevoerd. Dit wil zeggen met onder meer: overdrukvoorbereiding, treeplank, extra werkverlichting en gereedschapskisten. Tijdens de opbouw is nagedacht over het milieu door het besparen van brandstof aangezien alle drie de machines zijn voorzien van een Eco-stop-systeem.

Daarnaast zijn alle benodigde bakken en uitrustingsstukken bij de machines door Verhoeven grondverzet b.v. geleverd en is de machine gespoten in de bekende HAK kleuren.

www.a-hakpark.nl