Takeuchi krachtpatser voor Hoogvliet Spaarndam

Firma Hoogvliet ruilde haar Takeuchi TB175 na ongeveer 10.000 uur in voor een krachtige Takeuchi TB290 met two-piece-boom.

Hoogvliet werkt voornamelijk langs de waterkant om beschoeiingen te zetten. De TB290 komt ter vervanging van de TB175 die rond de 10.000 uur is ingeruild. Er is wederom voor een Takeuchi gekozen vanwege het hoge motorvermogen. “Deze machine moet alles er uit halen qua hydraulische prestaties. Dan loopt de Takeuchi toch echt een paar stappen voor op andere merken”, aldus Koen Hoogvliet.

De machine is o.a. voorzien van: Sloopsorteerfunctie proportioneel, Climate control, brandstofvulpomp met automatische afslag, vetsmeersysteem van Lincoln (welke keurig netjes is weggewerkt onder het plaatwerk, zodat er minder kans is op beschadiging). Alle werkverlichting rondom voorzien in LED, voorbereid op overdruk met een Freshfilter Tube en een FF3000 controller, extra contragewicht voor meer stabiliteit, aftakking op de verstelcilinder (zodat het mogelijk is om met een trilblok met dubbele klem te kunnen werken) en een hydraulische snelwissel + slotenbak.

www.hoogvlietbv.info