Takeuchi primeur voor Kroeze Infra

Onlangs heeft Kroeze Infra bv uit Beesd een Takeuchi TB280FR afgeleverd gekregen door importeur Verhoeven Grondverzetmachines B.V.
Met de aflevering van deze machine heeft Kroeze Infra een echte primeur in huis; deze Takeuchi TB280FR is namelijk de eerste TB280FR welke in Nederland is afgeleverd.

Anthony Dekker, verantwoordelijk voor het materieel bij Kroeze Infra verteld: “We hebben gekozen voor deze machine vanwege de nieuwere motoren die minder uitstoot hebben en dat geeft weer een positieve bijdrage op de CO2 prestatie ladder. Daarnaast is de prijs/kwaliteit verhouding uitmuntend en is de machine standaard al voorzien van vele opties. Ook vinden wij het een mooi model en een primeur hebben is altijd positief!
Natuurlijk past de Takeuchi TB280FR goed bij onze werkzaamheden omdat het een compacte machine is waar we met name in de riool reconstructies goed mee uit de voeten kunnen. In de riool reconstructie is meestal weinig plek om te draaien zeker door een woonwijk heen zoals in Schiedam waar deze machine nu staat te draaien.”

Bij Verhoeven Grondverzetmachines B.V. is de machine o.a. voorzien van extra LED werkverlichting en VemaTEC hydraulische snelwissel met bakkenset.
Standaard is de Takeuchi TB280FR al voorzien van o.a. auto-decel, brandstofvulpomp, drukloze retour, einddemping in hek en stick-cilinder, lepelsteel van 200cm, short-pitch tracks welke automatisch op spanning worden gehouden en hydrauliek pompen volgens het zogenoemde ‘load-sensing’ principe maar natuurlijk ook het gepatenteerd offset-systeem van de giek waardoor het mogelijk is om met een minimale ruimte voor en achter te kunnen werken en toch een perfect zicht op
het werk te houden.

Al met al een machine waarmee Kroeze Infra weer een stap voorruit zet!

www.kroezeinfrabv.nl