Takeuchi TB210R kleurt blauw voor Hak B.V. Alblasserdam

Onlangs nam Hak B.V. uit Alblasserdam een nieuwe Takeuchi TB210R in ontvangst.

Deze kleinste Takeuchi is gespoten in de kenmerkende blauwe kleur en voorzien van diverse opties.

Eigenaar Piet Hak vertelt; “Wij zijn specialist in het aannemen en verhuren in de grond-, weg-, en waterbouw. Voor diverse opdrachtgevers zijn we de juiste partner die alle zorg uit handen kan nemen. Wij zorgen voor een gedegen advies, doordacht ontwerp, mede door een eigen landmeetkundige dienst en een snelle uitvoering door onze flexibele vakmensen. Op tijd en binnen het budget gerealiseerd. Want afspraak is afspraak bij HAK B.V.

Met een no-nonsens cultuur zijn we in staat te realiseren wat de klant voor ogen heeft met de gewenste prijs kwaliteit. We werken met de meest moderne technieken en apparatuur waardoor we besparen op arbeids- en materiaalkosten. Onze ervaren projectmedewerkers zorgen ervoor dat alles in goede banen wordt geleid.

Om ons machinepark te vernieuwen hebben wij deze Takeuchi TB210R aangeschaft, na een gedegen overleg en demo zijn wij tot de conclusie gekomen dat de Takeuchi de beste 1 ton graafmachine is op de markt, de stabiliteit, rust en comfort zijn ongeëvenaard. Ook de persoonlijke benadering van Verhoeven Grondverzetmachines b.v. heeft ons positief verrast!”

Deze Takeuchi TB210R is o.a. voorzien van LED verlichting en sorteerfunctie. De machine is verder voorzien van een VemaTEC snelwissel en bakkenset. Standaard is de Takeuchi TB210R o.a. al voorzien van servo bediening, drukloze retour, einddemping in hef-arm-en zwenkcilinder en een lepelsteel van 880.

www.hakbv.nl