Takeuchi TB210R verkrijgbaar bij Vos in Klaaswaal

Met de aflevering van twee nieuwe Takeuchi TB210R minigraafmachines beleefde de samenwerking tussen Vos en Verhoeven een vliegende start. De verhuurvloot van Vos is daarmee uitgebreid en de Takeuchi TB210R is uit voorraad leverbaar door Vos.

Vos tuin- en parkmachines is sinds kort wederverkoper van de kleinste Takeuchi graafmachines. Pieter Kruijthoff eigenaar van Vos tuin- en parkmachines vertelt; “De producten van Takeuchi kenmerken zich onder meer door de intuïtieve bediening, excellente prestaties, lange levensduur, doordachte techniek, degelijke constructiewijze en daarbij horende hoge restwaarde.

Vanaf heden kunt u bij Vos tuin- en parkmachines terecht voor de minigravers van Takeuchi. Tevens hebben wij een TB210R beschikbaar voor de verhuur. Op zoek naar een ander type om te huren of meer weten over levering of verhuur? Neem vooral contact met ons op voor de mogelijkheden of bezoek onze showroom.”

Gerald Verweij, Takeuchi vertegenwoordiger voor Zuidwest Nederland vertelt; de Takeuchi TB210R heeft zich bewezen als populaire compacte minigraver voor groen en infra. In de Hoekse Waard is Vos een uitstekende partner gebleken om onze kleinste Takeuchi graafmachines te ‘verdelen’. Wij gaan met veel vertrouwen samen de toekomst tegemoet!”

www.kvos.nl