Takeuchi TB250 zorgt voor diversiteit bij A. Hollander

Op de zaterdagmorgen heeft de firma A. Hollander uit Amstelveen  een Takeuchi TB250 afgeleverd gekregen door importeur Verhoeven Grondverzet BV.

Met deze aflevering kan machinist Joey Faber aan de slag in de regio Amsterdam. Aldaar werkt A. Hollander voor diverse bouwondernemingen en infra gerelateerde bedrijven. Hiervoor is deze TB250 compleet uitgerust voor alle werkzaamheden die voor kunnen komen.

Mede eigenaar André Faber stelt: “we hebben juist voor de TB250 gekozen omdat we ons als bedrijf zo divers mogelijk in willen zetten”. 

Bij Verhoeven Grondverzet BV is de machine onder meer voorzien van: airco, sloopsorteerfunctie, werkverlichting en een opstaprooster. Daarnaast is de machine voorbereid op overdruk. De kast en de signalering wordt gehuurd bij Vereco verhuur op de momenten dat A. Hollander de vervuiling in gaat.

“Voor ons is dit de goedkoopste manier om toch het totaal pakket voor werkzaamheden met overdruk uit te voeren, zonder hoge investeringskosten” aldus André Faber.

Verhoeven wenst Joey, André en de gehele firma A. Hollander veel succes met deze nieuwe Takeuchi bij alle werkzaamheden die komen gaan.

www.verecoverhuur.com