Takeuchi TB290 als visitekaartje voor Pieffers

Verhoeven Grondverzetmachines B.V. mocht bij Pieffers Kasfundatie in Hoek van Holland een nieuwe Takeuchi TB290LSA TP afleveren. Deze nieuwe machine is net als de rest van het machinepark een absolute blikvanger en trots van het bedrijf.

Klantspecifiek opgebouwd

Vertegenwoordiger van Verhoeven Grondverzetmachines, Gerald Verweij, vertelt; “toen ik kennismaakte met de firma Pieffers kwamen al snel een aantal klant specifieke vragen naar boven, juist op dit gebied zijn wij als bedrijf uniek, geen vraag van deze klant was onmogelijk. Zo hebben wij o.a. een omvormer opgebouwd voor 220V met diverse stopcontacten maar ook de 27MC met luidspreker en luchthoorn waren weer mooie uitdagingen voor onze opbouwspecialisten in Maarheeze. En het spuitwerk van deze machine is verzorgd door Marlomar, ook hier kiezen wij namelijk voor topkwaliteit.”

Trotse eigenaar
Ton Pieffers, eigenaar van het gelijknamige bedrijf, is enorm trots op zijn nieuwe machine; “De machine blinkt uit in z’n bediening, opbouw, ruime cabine en stille geluid. Natuurlijk hebben wij door onze grote diversiteit in werkzaamheden een aantal eisen waaraan de machines dienen te voldoen en met deze nieuwe Takeuchi kan ik weer een heel aantal jaar genieten van een perfect luisterende machine die is voorzien van alle gemakken! Ook wil ik bij deze mijn waardering uitspreken naar Verhoeven, de accurate manier van communiceren met vertegenwoordiger en binnendienst, maar ook zeker de tot in de puntjes verzorgde opbouw verdienen een pluim!”

Over Pieffers Kasfundatie
“De ‘eerste voet’ zette Pieffers Kasfundatie in 1988. Met een gezonde portie werklust en doorzettingsvermogen is Pieffers Kasfundatie uitgegroeid tot een krachtige partner voor elke kassenbouwer. Nu, ruim 25 jaar later, zet Pieffers nog steeds betrouwbare en solide kasfundaties. Met inbreng van een nieuwe generatie komen innovatieve, economische en milieubewuste ideeën tot uitwerking. Zo zijn wij klaar voor de toekomst! Wij beschikken over een robottotalstation waarmee wij wereldwijd voor u op locatie vakkundig kunnen inmeten. Dit doen wij door CAD tekeningen in DWG-formaat direct in onze meetapparatuur in te lezen. Met behulp van Google Maps en GPS zorgen wij ervoor dat uw fundering tot op de millimeter precies gerealiseerd kan worden. Buiten Nederland is Pieffers Kasfundatie ook actief en inmiddels niet meer weg te denken van het internationale podium. Daar hebben wij o.a. te maken met strikte “Health & Safety Regulations”. Deze regels wijken sterk af van de Nederlandse wet- & regelgeving, Pieffers Kasfundatie heeft zich inmiddels gecertificeerd en gespecialiseerd. Waardoor wij de ideale partner zijn voor kassenbouwers die in het buitenland actief zijn.
Dankzij het behalen van een “Operators Certificate” mogen al onze werknemers o.a. stort- en boorrupsen, graafmachines en verrijkers besturen. Tevens zijn wij actief in geheel Europa en o.a. ingeschreven bij de Duitse werkkamer, voldoen aan de Limosa verplichting en hebben een PDOK verklaring in België en hebben wij een CIS (Construction Industry Scheme) voor Engeland”

Standaard is de Takeuchi TB290 al voorzien van climate control, fuel economy mode, sloop-sorteerfunctie, drukloze retour, brandstofvulpomp, slangbreukbeveiliging, automatische trackspanners voor de shortpitch rubbertracks en hydrauliek pompen volgens het zogenoemde ‘load-sensing’ principe.

Daarnaast is op verzoek van de klant de machine o.a. nog voorzien van extra LED werklampen, Lincoln automatische vetsmering van JDK Global, opstaprooster, regenkap, gereedschapkist op bovenwagen, extra contragewicht, geblindeerde ramen, alle hydraulische functies en VemaTEC slotenbak en palletframe.

www.pieffers.com