Takeuchi TB295W, de alleskunner van Allgroen.

“Al jaren is, Allgroen, een professionele speler op het gebied van: groen-, grond, en infrastructurele werken. Afgelopen jaar zagen wij de mogelijkheid om ons assortiment uit te breiden met een kleinere mobiele graafmachine voor in het stedelijk werkgebied.”

Hiervoor hebben wij de Takeuchi 295W (9,5 ton) toegevoegd aan onze machinereeks en hij bevalt ons meer dan prima. Deze Takeuchi leent zich uitstekend voor het rijden over de weg tussen onze verschillende werklocaties.

 De machine wordt ingezet in smalle straatjes, waar minimale werkruimte beschikbaar is en maximale capaciteit wordt geëist. Hij is specifiek voor ons gerepareerd voor het werken in bomen en beschoeiing, maar is ook breed inzetbaar in de bouw.

Door het makkelijk kunnen wisselen van hulpstukken, Vematec QT bakkenset en palletframe, is de machine dan ook veelzijdig in gebruik.

Ook over het contact met Verhoeven zijn wij zeer te spreken.  De efficiënte aanpak tijdens de opbouw en de rechtstreekse communicatie met de vertegenwoordiger heeft gezorgd voor een optimale samenstelling van de mogelijke opties. Hier kan menig collega leverancier nog een voorbeeld aan nemen.”

Pieter Vroom, Allgroen Dordrecht