Takeuchi vijfling voor Gehlmax (met video)

In Werkendam zijn door Verhoeven Grondverzetmachines b.v. onlangs vijf nieuwe Takeuchi’s afgeleverd bij Gehlmax. De jarenlange relatie werd weer verstevigd door de aanschaf van een viertal Takeuchi TB290 rupsgraafmachines en een mobiele Takeuchi TB295W. Het laden en afleveren van de 5 machines door Twan Bierings Transport leverde mooie beelden op.

Trots staan Jan van Vark van Gehlmax en Gerald Verweij van Verhoeven bij de machines. Jan vertelt; “Gehlmax is een dynamisch bedrijf, dat mede dankzij de vestigingen in Hoofddorp en Werkendam, zijn mannetje staat in de verhuurbranche. Wij zijn ook niet zomaar een verhuurder! Een standaard machine kan iedereen leveren, maar door onze ruime keuze aan aanbouwdelen zijn zelfs de meest speciale combinaties mogelijk. Daarnaast vinden wij goede service erg belangrijk. Wij zijn ook gespecialiseerd in verhuur van hybride mini- en midigraafmachines. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, dus mocht de machine onverhoopt kapot gaan: 1 telefoontje en alles wordt geregeld.”

Omdat Gehlmax het belangrijk vindt een modern en compleet machinepark te hebben is er besloten om enkele investeringen te doen, ook een gedeelte van het grondverzetmaterieel kwam hiervoor in aanmerking. Door eerdere ervaringen met Verhoeven Grondverzetmachines b.v. werden zij ook uitgenodigd. Jan van Vark vevolgd; “Voor ons was het bij aanschaf van de nieuwe machines belangrijk dat we verschillende uitrustingstukken voor dezelfde machines kunnen gebruiken. Ook dient dus elke machine eenvoudig in gebruik te zijn maar daarbij wel van alle gemakken voorzien. Wij hebben samen met Gerald Verweij van Verhoeven diverse gesprekken gevoerd over welke machines en uitvoeringen het beste bij ons zouden passen.”

Gerald Verweij, buitendienst vertegenwoordiger bij Verhoeven Grondverzetmachines b.v. vult aan; “Na deze gesprekken kwamen wij tot overeenstemming over de aankoop van een vijftal Takeuchi graafmachines, respectievelijk een viertal Takeuchi TB290 en een TB295W. Doordat wij bij elke klant veel aandacht besteden aan de opbouw kon ik in de eerste gesprekken al aangeven op welke manier wij de machines konden opbouwen en specifieke klantwensen daarna direct doorvoeren in de order. Dit heeft dan ook geresulteerd in vijf fantastisch mooie en complete machines.“ 

Bij Verhoeven Grondverzetmachines B.V. zijn alle machines opgebouwd met dezelfde extra opties waaronder: LED werkverlichting, Freshfilter overdruksystemen en VemaTEC hydraulische snelwissel en bakkenset.

Jan van Vark tot slot: “Door de prettige samenwerking met Verhoeven en uitstekende machine eigenschappen van Takeuchi kunnen wij weer jaren voorruit met betrouwbare en kwalitatief hoogstaande producten.”

www.gehlmax.nl

Videolink: https://www.youtube.com/watch?v=54tEuOEh9Ns