Takeuchi vloot uitgebreid bij Kwakernaak B.V.

Bij Aannemings- en Installatiebedrijf Kwakernaak B.V. in Groot-Ammers heeft Verhoeven Grondverzetmachines B.V. een nieuwe Takeuchi TB215R afgeleverd. Nadat vorig jaar de eerste machine in ontvangst was genomen is er nu wederom gekozen voor Takeuchi.

Aannemings- en Installatiebedrijf Kwakernaak B.V. bestaat ruim 25 jaar. In de afgelopen 25 jaar heeft zij zich ontwikkeld tot een specialistische dienstverlener op het gebied van watermanagement. Kwakernaak B.V. biedt dan ook een totaalpakket aan dienstverlening op civiel, bouwkundig, werktuigbouwkundig en elektrotechnisch terrein.

De bedrijfsvisie om betrokken en dicht bij de klant te staan wordt door alle medewerkers onderschreven en uitgedragen. Het karakter van de onderneming kan getypeerd worden met woorden als betrouwbaar, flexibel, innovatief, meedenkend en servicegericht.

Veel werkzaamheden worden met behulp van (mini)graafmachines ondersteund, ter uitbreiding van het machinepark is er nu een Takeuchi TB215R aangeschaft. Het formaat en het ideale transportgewicht hebben de doorslag gegeven in de machinekeuze. De 1,5 ton wegende rupsgraafmachine met lange lepelsteel is door Verhoeven o.a. voorzien van een hydraulische VemaTEC snelwissel en een complete bakkenset van VemaTEC.

http://www.kwakernaak.nl/